Eva Dahlgren goes on monologue tour in November

Update August 27: A new date for Stockholm has been added: November 9th. Tickets are on sale as well.

Eva Dahlgren will tour with her monologue performance through Sweden and Finland this coming November. Eva presents this performance as follows:

Det finns historier som inte går att berätta med musik. Historier som kräver ett annat forum.

l början av november har jag premiär på en monologföreställning på Rival i Stockholm. Där ska jag berätta det som aldrig fick plats i eller mellan mina låtar. En och en halv timmes prat om sådant som kan tyckas alltför oväsentligt eller för invecklat för att skriva en sång om men som krävs för att hela bilden ska klarna.
– Vilken bild då, frågar du.
– Bilden av mig så klart, säger jag. INGEN ÄR SOM JAG. För dig kan detta komma som en nyhet, självklarhet, djup insikt eller kanske som en lättnad men jag säger det igen INGEN ÄR SOM JAG. Ge mig 1 1/2 timme av ditt liv så ska jag berätta något för dig som ingen annan kan.

De vänligaste hälsningar
Eva Dahlgren

The monologue “Ingen är som jag” will premiere at Rival in Stockholm on November 8th. Here are the tour dates.

November 8 – Rival, Stockholm

November 9 – Rival, Stockholm

November 12 – Palladium, Malmö

November 16 – Savoy-teatteri, Helsinki (FI)

November 21 – Lorensbergsteatern, Göteborg

Tickets for the 4 shows in Sweden are on sale already. Follow the links above for information about purchase!

Tickets for Helsinki will go on sale on August 30th.

Picture by Andreas Johansson. More pictures on this website.

%d bloggers like this: